Levering

GRATIS FRAKT

Vi tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 999 kr!

NB: Gratis frakt gjelder dessverre ikke følgende varer:
​- Glassvarer - candy bar jars, glasskrus, melkeflasker, etc.

- Piñata
- Leieprodukter

FORSENDELSE

Normalt vil varene bli sendt med Posten eller Bring (Brevpost, Servicepakke, Bedriftspakke). 

BREVPOST

Dette er den billigste metoden for å sende pakker, men brevpost er ikke forsikret, og har ikke sporingsnummer. Velger du å få pakken tilsendt som brev, står Congratulations uten ansvar hvis pakken blir borte eller skadet på veien. Hvis du ikke vil ta noen risiko, må du velge alternativet Servicepakke.

SERVICEPAKKE. Forsikret og med sporingsnummer. Posten er ansvarlig, og må erstatte varens verdi hvis den blir skadet eller borte på veien.

BEDRIFTSPAKKE. Løsning til bedrifter. Levering fra dør til dør i hele Norge. Alle pakker kan spores.

HENTING. Du kan hente din bestilling direkte i vår butikk i Bjerregaardsgt. 13, 0172 Oslo. NB: Du vil få en mail fra oss når varene er klar for henting. Vennligst vent på mailen! Hentetid: 11 - 18 (16). 


LEVERING OG LEVERINGSTID

Pakkene sendes ut i løpet av 1 - 4 virkedager etter bestillingen avhengig av sesongen. Leveringstiden er normalt 1 – 4 virkedager avhengig av mottakers bosted. Hvis ikke varene er kommet frem innen 5 - 7 dager så må kunden ta kontakt med oss. For bestillinger off-line og varer som må produseres, vil leveringstiden være noe lenger.

Haster forsendelsen og du trenger varene f.eks. til førstkommende helg? Skriv om det i et kommentarfelt til bestillingen med dato for begivenheten. Uten det tar vi ingen ansvar hvis pakken kommer for sent.