Ledige stillinger

Posted by   Admin Admin
09.08.2022

VIL DU JOBBE HOS OSS?


Congratulations spesialiserer seg på produkter til fest og feiring. Vi tilbyr både generelle dekorasjoner og personaliserte produkter som produseres i vårt eget trykkeri på St. Hanshaugen. Vi er et lite team som motiveres av kreativitet og innovasjon, og håper du vil være med oss på reisen.

 

Vi ser etter deg som er strukturert, proaktiv, ansvarsfull og kreativ. Du vil ha hovedansvar for administrasjonsoppgaver som bl.a. planlegging av vaktlister, samt kundekommunikasjon via telefon, e-post, SoMe og i butikken. Du vil også få ansvar for kontakt med leverandører i inn- og utland. I tillegg vil du jobbe med salg «på gulvet», håndtering av nettbestillinger og nettbutikk, og diverse forefallende oppgaver i butikken. Gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk er et krav for denne stillingen. Erfaring med salg og administrasjon er også svært positivt.

 

Arbeidstidene er mandag til fredag mellom kl. 10 og 18 og lørdager fra kl. 10 til 16. Dette er i første omgang en 50 % stilling, men dette kan diskuteres. Studenter oppfordres til å søke.

 

Søknad og CV sendes til info@congratulations.no. Tiltredelse snarest.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! :-)