Betaling

BETALING
Når du handler hos oss, betaler du via Klarna Checkout eller PayPal.

KLARNA
Vi tilbyr betalingsløsningen Klarna Checkout i samarbeid med Klarna. Når du oppgir informasjonen i kassen, godkjenner du Klarnas vilkår. Du finner informasjon og fullstendige vilkår for Klarnas betalingsmåte på klarna.se. Kontakt Klarnas kundeservice for informasjon om betalingen din.

Du kan velge å betale med faktura, kort eller å dele betalingen.

Faktura
Vi tilbyr betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Det tilkommer ingen fakturaavgift. Fakturaen sendes på e-post når ordren sendes fra lageret vårt.

Delbetaling
Du har muligheten til å delbetale fakturaen din via Klarna konto. Du finner fullstendige vilkår hos Klarna.

Kortbetaling
Vi tilbyr sikker kortbetaling med VISA og Mastercard. Det påløper ingen kortavgifter. All korthåndtering blir SSL-kryptert (Secure Socket Layer), noe som betyr at all kommunikasjon er kryptert, slik at du trygt kan gi kortinformasjon og gjennomføre betalingen.

PAYPAL
PayPal er et av de mest benyttede betalingssystemer. Betalingsprosessen er ikke vanskelig. Vår internettbutikk er integrert i dette systemet. Ved betaling kommer du direkte fra nettbutikken til betalingssiden for PayPal, og etter betalingen kan du gå direkte tilbake til vår side. Vi har valgt PayPal som et godt, pålitelig system som er internasjonalt anerkjent.

NB: PayPal tar ingen gebyr av kunden ved betaling.

FAKTURA (Kun til bedrifter, off-line bestillinger)

Vi sender fakturaer på 3 forskjellige måter:

- EHF format - til kunder som har mulighet til å motta EHF-fakturaer
- E-post
- I posten - papirfakturagebyr kr. 40,- eks. moms vil bli beregnet i tillegg.