Betaling

BETALING

Du kan velge en av 3 betalingsmåter: kortbetaling via DIBS betalingssystem, kortbetaling gjennom det internasjonale betalingssystemet PayPal, eller betaling ved faktura (kun til bedrifter).

NB: Alle private bestillinger bes betales på forskudd, inkl. bestillinger som skal hentes.

DIBS 

Vi bruker en betalingsløsning fra DIBS som er en annerkjent leverandør av betalingsløsninger på internett. DIBS oppfyller alle krav til sikkerhet og sertifisering fra kortutstedere og innløsere. Når du betaler med kredittkort blir dine kortopplysninger sendt direkte til din banks betalingssystem. Ingen andre kan få tilgang til den informasjonen du skriver inn. All kommunikasjon mellom deg og bankenes betalingssystem er kryptert. Du kan betale med VISA eller MasterCard.

PAYPAL

PayPal er et av de mest benyttede betalingssystemer. Betalingsprosessen er ikke vanskelig. Vår internettbutikk er integrert i dette systemet. Ved betaling kommer du direkte fra nettbutikken til betalingssiden for PayPal, og etter betalingen kan du gå direkte tilbake til vår side. Vi har valgt PayPal som et godt, pålitelig system som er internasjonalt anerkjent.

NB: PayPal tar ingen gebyr av kunden ved betaling.

FAKTURA (Kun til bedrifter)

Du vil motta fakturaen sammen med varene og/eller på e-post. For fakturaer som skal sendes separat som brevpost beregnes kr. 32,- i tillegg eks. moms (gjelder kun bestillinger under 3 000 kr).

NB: Vi vurderer alle fakturaer og kan be om forskudsbetaling.

Congratulations er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.