Kontakt oss

CONGRATULATIONS er en hyggelig butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo. Hos oss finner du et bredt sortiment av tilbehør, dekorasjoner og annet utstyr til bursdag, fest, bryllup, dåp, baby shower og andre spesielle anledninger. Vi tilbyr i tillegg personaliserte varer som lages på bestilling i vårt eget trykkeri lokalt på St. Hanshaugen. Heliumballonger finner du også hos oss — vi tilbyr forhåndsbestilling på nett og i butikk, i tillegg til drop-in i butikken.

Vareutvalget er stort sett det samme i butikk og på nett.

Velkommen til oss!

 

Kjære kunder,

Vi endrer våre åpningstider! Fra nå av vil den fysiske butikken i Bjerregaardsgt. 13 holde åpent for kundebesøk torsdag, fredag, lørdag - og også søndag! Perfekt når du trenger heliumballonger til søndagens babyshower eller har blingset på bordkort til dåpen.

Du er velkommen til å handle varer i vår nettbutikk døgnet rundt hele uken, og vi jobber hardt for at du skal motta dine varer så fort som mulig. Vi pakker og sender bestillinger mandag til fredag. Varer bestilt på nett kan hentes når som helst i åpningstiden torsdag til søndag. Henting mandag til onsdag kun ved avtale.

Telefon og e-post besvares som normalt hele uken.


Åpningstider (f.o.m. 06.09.2021)

Mandag – stengt
Tirsdag – stengt
Onsdag – stengt
Torsdag – 10-18
Fredag – 10-18
Lørdag –  10-16

 

Butikk/lager: +47 4657 9999 -  kl. 10-18(16) 
Daglig leder: +47 452 32 964 -  kl. 10-18(16)

 

E-post: info@congratulations.no

WEB    www.congratulations.no