Tyll

Tyll er et ord som nesten alle jenter og damer har hørt om. Det var oppkalt etter den franske byen Tulle, hvor stoffet var først funnet opp og produsert rundt den XV. århundret. Men tyll som vi kjenner til i dag har kommet på markedet mye senere i USA sammen med oppfinnelsen av nylon. I begynnelsen kunne man få tak i tyll i kun hvit farge. Nå finnes tyllet i alle mulige farger som gir nærmest ubegrensede muligheter for fantasi og mange av disse fargene har vi!

Tyll er virkelig et stoff fra eventyrene som kan bli til både brudekjole, prinsesseskjørt eller sengehimmel på babyrommet. Tyllet blir brukt både i klær og interiør, pynt til festlokalet og diverse festtilbehør. Kanskje det mest utbredte bruksområde for tyll er bryllupsdekorering. Det første som man tenker på er kanskje brudeslør, men tyllet blir også brukt mange andre steder som brudekjole, dekor i kirken og i selskapslokalet, pynt til bil, osv.  
  
Vi tilbyr tyll i 21 ulike farger til de beste prisene! Vi har også nydelige dusker av tyll som kan f.eks. brukes på jenterommet eller bli til pynt på stolen til en bursdagsprinsesse.