Tilbehør til fest

Denne avdelingen er for deg som synes partyeffekter er minst like viktig som maten på bordet. Og disse effektene blir enda viktigere jo mindre mat det er på en fest. 

Det er ikke vanskelig å være underholder og få hele gjengen med seg på laget når man har et stort arsenal av partyeffekter tilgjengelig. Sjekk vårt brede utvalg og få inspirasjon til hvordan du kan lett få opp stemningen på enhver fest.

Ballonger er noe både voksne og barn bare elsker. Du kan ikke ha for mange av dem, og med ballonger er det alltid leken og festlig stemning. Som Ole Brumm en gang sa: "Ingen kan være nedmuntret hvis de har en ballong". Ballonger beviser det hver eneste dag. Kommer barn på besøk? - fest ballonger til stolene deres og la dem ta de med seg når de går hjem. Er festen for voksne? - ha ballongene i taket med lange bånd på så kan du vitne hvor lett voksne blir til barn igjen spesielt hvis det er helium i ballongene. 

Diverse effekter som partyhatter og briller, fløyter og serpentiner, stjerneskudd og konfettikanoner er noe gjestene kan lett ta i bruk for å bryte isen, ta bilder sammen eller underholde seg selv mens de venter på maten eller kjeder seg. 

Det å ta morsomme bilder på festen har i det siste blitt et eget felt med navnet Photobooth. Det blir viet mye oppmerksomhet til photobooth-oppsett på både små og store fester, og det er ikke tilfeldig - bildene blir en helt fantastisk minne. Et tips: velg propsene som er mest ulike din personlighet for de mest uforglemmelige bildene, f.eks. la den minste jenta i gjengen ha den største barten, den sunneste  personen - en røykepipe og den stilleste - en pirathatt og øyelapp. Kanskje dere får frem noen hittil ukjente sider ved hverandre.

Det viktigste øyeblikket på enhver bursdagsfest er når kaken kommer ut med flimrende kakelys. Tradisjonelt ble det satt så mange kakelys i kaken som det er år. Men i dag kan du bytte dem med kakelys formet som tall - de blir også enklere å blåse. Stjerneskudd til kake eller kakelys som spiller musikk er også et flott alternativ.

Det å gå hjem fra en spennende fest kan være kjedelig, spesielt for de minste barna, men det finnes triks for å få opp stemningen her også. Gi dem en godte- eller overraskelsespose som det ikke blir lov å åpne før de kommer hjem. En begivenhet full av slike overraskelser og festligheter blir lenge husket av alle gjestene.

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5