Partyeffekter og tilbehør

Denne avdelingen er for deg som synes partyeffekter er minst like viktig som serveringen.

Det er ingen sak å underholde gjestene når du har et stort arsenal av partyeffekter tilgjengelig. Sjekk ut vårt brede utvalg og få inspirasjon til hvordan du enkelt skrur opp stemningen på enhver fest!
 

Tips for en vellykket fest:

  • Ballonger garanterer en leken og festlig stemning, og du kan aldri ha for mange av dem! Skal du arrangere barnebursdag? Fest ballonger til barnas stoler og la dem ta de med seg når de drar. Er festen for voksne? Plasser ballonger i taket med lange bånd hengende ned og vær vitne til hvor lett voksne blir som barn igjen! Spesielt hvis det er helium i ballongene...
  • Diverse effekter som partyhatter og briller, fløyter og serpentiner, stjerneskudd og konfettikanoner er noe gjestene kan ta i bruk for å bryte isen, ta bilder sammen eller rett og slett å underholde seg selv.

  • Photobooth. Det å ta morsomme bilder med ulike rekvisitter/props foran en bakgrunn, har nå blitt et eget fenomen kjent som photobooth. Det blir viet mye oppmerksomhet til photobooth-oppsett på både små og store fester, og det er ikke uten grunn - bildene blir et herlig minne fra en fantastisk kveld. 
    Tips! Velg props som står i kontrast til personligheten eller utseendet til hver person for de mest uforglemmelige bildene. La for eksempel den minste jenta i gjengen ha den største barten, helsefreaken en pipe i hånden og den mest beskjedne en pirathatt og øyelapp. Kanskje dere får frem noen hittil ukjente sider ved hverandre?

  • Goodiebags. Å forlate en gøyal fest kan være kjedelig, spesielt for de minste barna, men det finnes triks for å få opp stemningen her også. Gi barna (eller de voksne) en godte- eller overraskelsespose som det ikke er lov å åpne før de kommer hjem. En fest full av overraskelser og festligheter blir garantert husket av alle gjestene!

  • Piñata er supergøy for både voksne og barn! Fyll med godteri og andre godsaker, eller kanskje noe noe helt annet? Ikke vær redd for å være kreativ!

1 2 3
1 2 3