Til festbordet

Det å arrangere en fest er en hyggelig, men også krevende oppgave. Man må tenke på alle aspekter: gjøre klar meny og underholdning for gjestene, dekorere lokalet og ikke minst festbordet. For ikke bare god mat men også pen og anstendig bordpynt er noe som gjestene kommer til å legge merke til. 

Vi tilbyr et stort utvalg av engangsserviser i foskjellige temaer, plast- og papirduker i ulike farger, bordløpere, bl.a. svært populære Sizoweb og Sizoflor og nyheten Sizolace, konfetti i alle mulige stiler og ikke minst personaliserte konfetti. 

Et godt utgangspunkt er å starte borddekorering med valg av duk og evt. bordløper. Med tanke på øvrig pynt på bordet anbefaler vi å velge duk av en nøytral farge. Da skal den fungere som kanvas for videre kreativ prosess. Bordløperen har ofte samme farge som fargetema for festen. Det kan også være en god idé å dekorere bordløperen med bordpynt som f.eks. krystaller, konfetti, perlegirlandere, roseblader, osv. Pynt senter av bordet med levende blomster og lys. Vi har f.eks. kronelys, telys og flytelys til det formålet.

Et annet viktig element på bordet er bordkort. Hos oss finner du bordkort som kan settes på glass, doble og enkle bordkort og bordkortholdere og ikke minst personaliserte bordkort. Vi kan også trykke gjestehavn på bordkortene for deg. 

Og hvis du arrangerer en barnefest, glem alle reglene og la fantasien styre! Barn er de mest ærlige og takknemlige gestene du kan ha. Overrask dem med noe gøy som f.eks. DIY-partyhatter, morsomme briller eller pinata i stedet for konvensjonell bordpynt. Vi har også ferdiglagde festpakker til både barneselskap og voksne bursdager.

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16
Konfetti Baby rosa
19.00 kr.
29.00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16