Tassel og tasselgirlander

Tassel girlandere er en av de siste og mest spennende trendene i festbransjen! De lages av silkepapir, folie, tyll i hele fargeskala og kan brukes som pynt til festlokale, candy buffet, store ballonger, osv. Kjøp tassel girlanderen i fargesammensetning som vist på bilder eller sett sammen egen tassel girlander ved å plukke opp fargene nedenfor i Tassel-avdelingen. 

Det er veldig lett å skape den perfekte tassel-girlanderen som vil passe festens fargetema. Vi har tassels i 32 farger og 18 fargekombinasjoner!

En spennende nyhet - tassels av tyll. De er veldig delikate og luftige og brukes mye til baby anledninger eller som pynt til et baby rom. Vi har stort utvalg av tassels både i pastellfarger og alle andre farger.

Nyttig info:
- Tassel av silkepapir og folie (DIY) kommer med 5 tassels av hver farge i én pose. Tassels kommer flatpakket fra oss, men de er veldig enkle å lage. Tråd følger med i hver pakke.
- Tassels av tyll er ferdiglaget og selges enkeltvis. Bare bruk tråd for å sette de sammen og du får fantastisk pynt til din fest på noen få minutter!