Store bokstavballonger sølv, 86 cm

På lager
3351-1

89.00 kr.

Bokstavballonger gjør feiringen mer personlig!

Kan kjøpes med eller uten helium. Oppgitt pris er uten helium eller andre tillegg.
 

Fylle med vanlig luft selv:

Vi anbefaler å bruke ballongpumpe. Alternativt kan du blåse gjennom et sugerør som settes ca. 3 cm inn i åpningen på ballongen. Blås til ballongen er fast. Ved fylling med vanlig luft vil ballongen ikke sveve. Ballongen kan f. eks. festes til veggen med dobbelsidig teip.


Fylle med helium:

Ferdigfylte ballonger med helium kan bestilles her og hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 i Oslo. Se under for mer informasjon.

Våre åpningstider er 10:30 -18 (16)
+

Med helium, henting i butikk i Oslo

Vi tilbyr nå forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte ballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik blir ballongen en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte ballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo. Våre åpningstider er 10-16 (10-14).

Vi tilbyr dessverre ikke henting på søndager og helligdager.
 

Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.

Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.

Farge:
sølv
Høyde:
86 cm
Laget av:
folie

Kjekt å vite