Stor ballong med egen tekst

På lager
5412
Stor ballong med egen tekst

219.00 kr.

Varemerke:

Rund ballong på opptil 1 m med din egen tekst!

OBS! Tekstlinjer kan ikke være lengre enn 15-18 tegn (mellomrom telles ikke).


Du kan velge mellom:

- DIY kit (kan sendes i Posten): Du får en stor uoppblåst ballong og spesiallaget ballongklistremerke med din egen tekst. Klistremerket skal klistres på ferdig oppblåst ballong (det er en enkel prosess som tar ca. 5 min).

- Ferdiglaget (kun for henting i vår butikk): Du får en ballong oppblåst med helium og med ferdig påklistret tekst. Husk å fylle inn hentedato og ønsket hentetidspunkt i menyen nedenfor.

Hentetider er 10.30-18.00 (10.30-16.00).
+

Om produktet:

En stor latexballong (diameter opptil 1 m) med personalisert vinyltekst som klistres på ballongen.

Kan bestilles flatpakket (kan sendes) eller ferdig oppblåst med helium og påklistret tekst (må hentes i butikken). Se under for mer informsjon om henting i butikk.

 

Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr nå forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.
Varemerke:
Party Warehouse
Diameter:
opp til 1 m
Farge:
flere farger
Laget av:
latex
Trykk:
tilgjengelig

Kjekt å vite