Rund papirduk hvit

På lager
3766
Rund papirduk hvit

89.00 kr.

Varemerke:
Papirduken består av tre lag: to lag med papir og et underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate. Papirduken består av 3 lag: 2 lag med papir og 1 underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig...
VÅR KVANTUMSRABATT:
Antall 30+
Pris 80.10 kr.
+
Varemerke:
Creative Converting
Diameter:
205 cm
Farge:
hvit
Laget av:
papir m/plastunderlag

Papirduken består av tre lag: to lag med papir og et underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate.

Papirduken består av 3 lag: 2 lag med papir og 1 underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate.

Papirdukene våre selges i brettet tilstand. Til tross for at det er et billigere alternativ til stoffduker, kan brettekanter få dem til å se ut mindre elegante enn hvis de hadde vært rette og glatte. Men det finnes måter å gjevne brettekantene på. Du kommer til å trenge:

enten: 
- vann 
- tunge gjenstander (f.eks. bøker)

eller:
- vann
- strykejern
- kjøkkenhåndkle

Vann og tunge gjnstander:
Legg papirduken på en gjevn overflate. Spray litt vann på brettekanten eller rynken. Sett tung gjevn gjenstand (f.eks. en bok) opp på området. Vent til papiret tørker før du løfter gjenstanden. Gjenta prosessen andre steder på duken.

Strykejern og kjøkkenhåndkle:
Legg papirduken på en gjevn overflate. Spray litt vann på brettekanten eller rynken. Dekk området med et kjøkkenhåndkle. Ha strykejernet på lav varme. Forsiktig stryk området over håndkleet. Fjern strykejernet og håndkleet og sjekk om rynken er borte. Gjenta hvis nødvendig.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Kjekt å vite