Pynt til festlokale

Sjekk vårt store utvalg av pynt til festlokale! Vi har pynt til alle anledninger: bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdagsselskap, baby shower, utdrikningslag osv. Vakker og gjennomtenkt pynt er en av de viktige tingene som skal gjøre festen spesiell og uforglemmelig! Pynten blir det første som gjestene ser når de kommer inn i rommet. Pynten setter opp stemningen og skaper det første inntrykket. Så sjekk våre fine produkter og bli inspirert!   
  
Noen råd fra vår erfaring om hvordan du kan pynte lokalet og hvilke "tabber" du kunne unngå:
  
- I stedet for å bruke litt pynt spredt gjennom hele lokalet, prøv å lage en eller flere "stasjoner" som skal trekke oppmerksomheten. Slike stasjoner kan være: candy bar/buffet, gavebord, photobooth-oppsett, osv.

- Kombiner gjerne pynt av forskjellige typer og størrelser: f.eks. pom poms og honeycombs; store ballonger og tasselgirlandere; bannere og dekorative rosetter; papirlanterner og folieforheng under, osv.

- Har du fargetema for festen? Utvid det med lignende eller matchende farger og husk at du alltid kan tilføye en nøytral farge som f.eks. hvit, krem eller svart.

- En utbredt feiloppfatning er at "alt skal være i samme farge". For det første, kan det være vanskelig å få til, for det andre - blir det ikke litt kjedelig? Supplerende farger er kun et pluss! Bare pass på at farger matcher og ikke "krasjer".   
    
Nå, når du er på riktig side for festpynt, er halvejobben gjort for en suksess-fest!

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6