Festdekorasjoner

Sjekk ut vårt brede sortiment av pynt til festlokalet! Her finner du dekorasjoner til alle slags anledninger.

Pynten er det første gjestene ser når de ankommer festen. Vakker og gjennomtenkt dekorasjon skaper et godt førsteinntrykk som setter stemningen for festen. Ta en titt på våre fine produkter og la deg inspirere!


Noen råd om pynting av lokalet og hvilke "tabber" du bør unngå:

  • I stedet for å bare spre litt pynt gjennom hele lokalet, lag gjerne en eller flere "stasjoner" som skal trekke oppmerksomheten. Eksempler på slike stasjoner kan være: candy bar/buffet, gavebord, photobooth-oppsett/bildevegg, osv.
  • Kombiner gjerne dekorasjoner av forskjellige typer og størrelser: f.eks. pom poms og honeycombs, store ballonger og tasselgirlandere, bannere og dekorative rosetter, papirlanterner og folieforheng under, osv.
  • Har du et fargetema for festen? Bruk dekorasjoner i ulike nyanser og kombiner gjerne med aksenter i andre farger. Og husk at du alltids kan tilføye en nøytral farge som f.eks. hvit, krem eller svart. En utbredt feiloppfatning er at "alt skal være i samme farge". Dette kan både være krevende å få til, og gir ofte et ensformig preg. Supplerende farger er bare et pluss!
1 2 3 4 5
Banner Pool Party
19.00 kr.
39.00 kr.
1 2 3 4 5