Papirduk tiffany

På lager
4927
Papirduk tiffany

69.00 kr.

Varemerke:
Papirduken består av tre lag: to lag med papir og ett underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate. Papirduken består av 3 lag: 2 lag med papir og 1 underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig...
+

Papirduken består av tre lag: to lag med papir og ett underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate.

Papirduken består av 3 lag: 2 lag med papir og 1 underlag av plast. Det gjør at duken absorberer væske og er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate.

Papirdukene våre selges i brettet tilstand. Til tross for at det er et billigere alternativ til stoffduker, kan brettekanter få dem til å se ut mindre elegante enn hvis de hadde vært rette og glatte. Men det finnes måter å gjevne brettekantene på. Du kommer til å trenge:

enten: 
- vann 
- tunge gjenstander (f.eks. bøker)

eller:
- vann
- strykejern
- kjøkkenhåndkle

Vann og tunge gjnstander:
Legg papirduken på en gjevn overflate. Spray litt vann på brettekanten eller rynken. Sett tung gjevn gjenstand (f.eks. en bok) opp på området. Vent til papiret tørker før du løfter gjenstanden. Gjenta prosessen andre steder på duken.

Strykejern og kjøkkenhåndkle:
Legg papirduken på en gjevn overflate. Spray litt vann på brettekanten eller rynken. Dekk området med et kjøkkenhåndkle. Ha strykejernet på lav varme. Forsiktig stryk området over håndkleet. Fjern strykejernet og håndkleet og sjekk om rynken er borte. Gjenta hvis nødvendig.

Varemerke:
Creative Converting
Farge:
tiffany
Laget av:
papir m/plastunderlag
Størrelse:
137 x 274 cm

Relaterte varer

Kunder kjøpte også

Kjekt å vite