Konfettiballonger Hello 50 Rainbow, 5 stk.

På lager
6799
Konfettiballonger Hello 50 Rainbow, 5 stk.

69.00 kr.

Varemerke:

Gjennomsiktige konfettiballonger med fargerik konfetti og teksten "Hello 50" - perfekt til 50-årsfeiringen!
 

Oppgitt pris gjelder ballonger i innpakning, uten helium eller andre tillegg. Ballongene sendes flatpakket. Vi tilbyr også bestilling av ferdigfylte heliumballonger som hentes i butikk i Oslo. Se under for mer informasjon.

NB! Konfettiballonger med helium har kortere holdbarhet (ca. et døgn) pga. ekstra vekt.

Hentetider er 10.30-18.00 (10.30-16.00).
+

Pakken inneholder 5 gjennomsiktige ballonger med tekst. Ballongene er fylt med rund konfetti av silkepapir.

NB! Konfettien utgjør ekstra vekt. Det innebærer at ballongene holder seg oppe kortere enn andre ballonger når de er fylt med helium. Vi anbefaler derfor å blåse opp disse ballongene rett før festen. Når konfettiballonger er fylt med kun luft holder de i flere dager, men vil ikke sveve.
 

Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr nå forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.

Varemerke:
Ginger Ray
Pakke:
5 stk.
Størrelse:
30 cm

Kjekt å vite