Papirlanterner (rislamper)

Papirlanterner (også kalt rislamper og papirlykter) er populær pynt både til interiør og ulike arrangementer som bryllup, bursdagsselskap, hagefester osv. Hengende oppe skal de skape magisk atmosfære, spesielt etter solnedgangen og med lys inni. Vi har også LED-lys til papirlanterner som lyser opp til 2 døgn og blir ikke varme av det. Du kan henge lanternene på trær eller bjelker, også inne i teltet.

Sjekk vårt store utvalg av papirlanterner i 34 farger og 11 størrelser - fra 10 til 65 cm!

Vi anbefaler å kombinere farger og størrelser på papirlanternene og henge dem på ulike høyder for en ekstra "volum" og livlighet. Lanternene kan også lett kombineres med Pom Poms og Honeycombs.

Papirlanterner er laget av rispapir som er festet på en rund metallramme. Lanternene kommer flate, men settes lett opp. De er enkle å henge opp og feste lys inni. Etter bruk kan de slås sammen igjen som gjør de enkle å oppbevare.  

Kinesiske papirlanterner har fra gammelt av blitt ansett som symbol for glede og håp. Ved å se på det varme lyset inne i lanternene på en hyggelig selskapskveld blir det en vakker ting å tenke på. Papirlanterner er vakkert, magisk og tidløst!