Heliumbukett Glossy

På lager
6361

250.00 kr.

Heliumballonger gjør feiringen enda mer spesiell, og disse ballongene har en eksklusiv glossy finish (krom) som tar dekoren til nye høyder. La oss sette sammen en vakker ballongbukett med dine favorittfarger!
 

Suppler gjerne med hvite eller svarte ballonger for å skape spill i buketten.

NB! Ballongene i hvit og svart finnes kun i typene metallic og plain, ikke glossy (krom).

 

Husk å legge til en ballongvekt som vi fester ballongene i. Slik blir buketten en frittstående dekorasjon som kan settes der den passer best.

Hentetider er 10.30-16.00 (10.30-14.00).
+
Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr nå forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.
Farge:
flere
Laget av:
latex
Pakke:
10 stk.
Størrelse:
30 cm

Kjekt å vite