Heliumbukett Bride to Be

På lager
6489

225.00 kr.

Varemerke:

La oss sette sammen en flott ballongbukett til den spesielle anledningen! Buketten fås i flere fargevarianter og 3 størrelser.
Du kan også personalisere folieballongen øverst.


Dette er en ferdig oppblåst bukett med heliumballonger. Ballongene hentes i butikken på St. Hanshaugen i Oslo. Se under for mer info.

Hentetider er 10.30-18.00 (10.30-16.00).
+
Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr nå forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.
Varemerke:
Party Warehouse

Kjekt å vite