Flyvende lanterner

Historien av flyvende lanterner er mer enn 1800 år lang men først i begynnelsen av det 21. århundret ble de fort populære både i Amerika og Europa som en del av underholdningen på ulike festivaler og andre store arrangementer. Flyvende lanterner er også ofte brukt i privat sammenheng, f.eks. til bryllup eller nyttårsfeiring.
  
Den mest utbredte tradisjonen knyttet til flyvende lanterner er det å ønske seg noe mens lanternen sakte men sikkert stiger høyere og høyere i lufta. Det blir sagt at disse ønskene skal gå i oppfyllelse hvis de var ønsket inderlig). Det blir også trodd at lanternene vil ta med seg alt det negative og la oss starte med et blankt ark. Disse tradisjonene har fulgt tenning av flyvende lanterner helt fra begynnelsen av. 

En flyvende lanterne er en unik mulighet til å tenne sin egen stjerne på himmelen. Lag en romantisk kveld, inviter til bursdagsfeiring, bryllupsmiddag eller firmafest. La deg selv og dine gjester få en fantastisk opplevelse med himmel full av flimmende lys.

Vi har alt du trenger:   
- hjerteformede lanterner i to farger (hvit og rød) som selges enkeltvis og passer perfekt til bryllup eller forlovelse. 
- et sett av hele 10 stk. lanterner i flere farger som vil passe til de fleste andre anledningene. 
  
NB! Husk at det ikke er lov å sende opp flyvende lanterner i Oslo og Akershus område, samt en rekke andre steder. Vennligst sjekk regler i din kommunne.