Ballongpakke Happy Anniversary, 5 stk.

På lager
6802
Ballongpakke Happy Anniversary, 5 stk.

69.00 kr.

Varemerke:

Overrask din kjære på jubileumsdagen med denne flotte ballongbuketten! 
Pakken inneholder 3 latexballonger med tekst og 2 konfettiballonger med hjerteformet konfetti i gull.

 

Oppgitt pris gjelder ballong i innpakning, uten helium eller andre tillegg. Sendes flatpakket. Vi tilbyr også bestilling av ferdigfylte heliumballonger som hentes i butikk i Oslo. Se under for mer informasjon.

Hentetider er 10.30-18.00 (10.30-16.00).
+

NB! Disse ballongene inneholder konfetti som utgjør ekstra vekt.

Det betyr at de holder seg oppe kortere enn andre ballonger når de er fylt med helium. Vi anbefaler derfor å blåse opp disse ballongene rett før festen. Når konfettiballonger er fylt med kun luft holder de i flere dager, men svever ikke.

Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.
Varemerke:
Ginger Ray

Kjekt å vite