Ballongpakke gull - Mix It Up, 12 stk.

På lager
1244
Ballongpakke gull - Mix It Up, 12 stk.

159.00 kr.

Varemerke:

Disse ballongene i vakre gulltoner er satt sammen i en perfekt kombinasjon som passer til de fleste anledninger.
 

Kan kjøpes med eller uten helium. 

Oppgitt pris gjelder ballonger i pakke, uten helium eller andre tillegg.

 

Fylle med vanlig luft selv:

Vi anbefaler å bruke ballongpumpe. Alternativt kan du blåse gjennom et sugerør som settes ca. 3 cm inn i åpningen på folieballongene. Blås til ballongen er fast. Ved fylling med vanlig luft vil ballongene ikke sveve. De kan f. eks. henges opp eller festes til veggen med dobbelsidig teip.


Fylle med helium:

NB - fersk vare! Konfettiballonger i denne buketten har holdbarhet på ca. 12-16 timer ved fylling med helium og må hentes samme dag før festen. Ev. kan konfettiballongene byttes til en annen type ballonger.

Ferdigfylte ballonger med helium kan bestilles her og hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 i Oslo. Se under for mer informasjon.

Hentetider er 10.30-18.00 (10.30-16.00).
+
Forhåndsbestilling av fylte heliumballonger

Vi tilbyr forhåndsbestilling av ballonger med helium! Ballongene hentes i vår butikk i Oslo. Bare legg inn dato og ønsket tidspunkt for henting, samt eventuelle kommentarer til bestillingen, og vi tar oss av resten.

Ballongbånd er inkludert ved bestilling av ferdigfylte heliumballonger. Legg gjerne også til en ballongvekt som ballongene festes i. Slik får du en flott, frittstående dekorasjon. Ballongpose anbefales for å gjøre det enkelt og trygt for deg å frakte ballongene.
 

Ferdigfylte heliumballonger hentes i vår butikk i Bjerregaards gate 13 på St. Hanshaugen i Oslo.

  • Henting ukedager kl. 10.30 - 18.00 og lørdager kl. 10.30 - 16.00 (med forbehold om avvikende åpningstider i forbindelse med ferier, helligdager o.l.). Ring gjerne for bekreftelse ved henting samme dag.
  • Du vil motta beskjed på e-post når bestillingen er klar for henting.
  • Vennligst ta kontakt dersom du ønsker å endre hentedato eller tidspunkt. Bestillinger som ikke hentes innen stengetid på hentedato kan bli destruert.
Varemerke:
Ginger Ray
Farge:
gull
Pakke:
12 stk.

Kjekt å vite