Ballongbuer

Hva har skjedd i ballongverdenen i det siste? En revolusjon! Ballongdekorering har nådd nye høyder ved introduksjon av organiske ballongbuer (eng. Organic balloon garland). I stedet for en gammeldags ballongbue kan du nå ha et kunstverk på festen din. Organiske ballongbuer er et fascinerende og sofistikert håndverk som har blitt enkelt og tilgjengelig nå hos oss.

Disse ballongbuene blir kalt organiske og det er ikke tilfeldig. De er inspirert av selve naturen: en sky på himmelen eller en bølge i sjøen er noen av de bildene som kommer opp når du ser organiske ballongbuer.

Den spennende nyheten har masse fordeler:

- Ballonger i disse buene fylles med luft og holder mye lenger enn heliumballonger
- Siden de holder lenger, trenger du ikke å lage buen i siste liten før festen. Lag den når du vil og kan - du har minst flere dager på deg
- Du kan lage den selv! For å lage en enkel ballongbue trenger du ikke stor erfaring eller "special ballongutdannelse"


Se video tutorial fra Sweet Lulu nedenfor som viser hvordan du kan lage en ballongbue på den enkleste måten.
Du vil få et sett med alle de nødvendige materialene fra oss for å lage din ballongbue på en-to-tre - bare plukk et av alternativene nedenfor.

- Har du ikke lyst eller tid til å gjøre det selv? Vi vil gjerne lage en ballongbue for deg!
  Du kan hente den i vår butikk i Oslo. En ferdiglaget ballongbue kan dessverre ikke sendes i posten.

- Finner du ikke akkurat den ballongbuen du ønsker i vårt sortiment? Ikke noe problem! Send oss et inspirasjonsbilde av ballongbuen du ønsker, så skal vi lage et ballongsett for deg. Har du flere spørsmål? Bare ta kontakt!