Ballongbuer

Hva har skjedd i ballongverdenen i det siste? En revolusjon! Ballongdekorering har nådd nye høyder med introduksjonen av organiske ballongbuer (balloon arch/garland). Rett og slett et kunstverk på festen din! Organiske ballongbuer er et fascinerende og sofistikert håndverk som nå er gjort enkelt og tilgjengelig hos oss.

At disse ballongbuene kalles organiske er ikke tilfeldig. De er inspirert av selve naturen: en sky på himmelen eller en bølge i sjøen.
 

Denne spennende nyheten har mange fordeler:

  • Ballonger fylles med luft og holder derfor mye lenger enn heliumballonger.
  • På grunn av den lange holdbarheten kan du lage ballongbuen flere dager i forveien. Én ting mindre å tenke på rett før feiringen!
  • Du kan lage den selv! For å lage en enkel ballongbue trenger du ikke masse erfaring eller noen spesielle kunnskaper om ballonger.
     

Hos oss får du et sett med alle materialene du trenger for å lage en ballongbue på en-to-tre. Velg ditt favorittkit og en ballongpumpe (manuell eller elektrisk)!

Finner du ikke akkurat den ballongbuen du ønsker i vårt sortiment? Ikke noe problem! Send oss et inspirasjonsbilde av ballongbuen du ønsker, så lager vi et ballongsett for deg. Har du flere spørsmål? Bare ta kontakt!
 

Se instruksjonsvideo fra Sweet Lulu som viser hvordan du enkelt kan lage en ballongbue.